Fotoshoot acties

We’d love to hear from you! Please fill out the form below or send a note directly to azuratheme@email.com. We aim to answer all emails within our normal business hours of M-Fr, 9-4pm.
IN THE BOX

In the box fotoshoot

Een zeer spontane en originele fotoshoot, zo kan de in the box fotoshoot wel genoemd worden. Bij Mirna Fotografie worden diverse foto’s van jullie gemaakt in een box van 1.20 x 1.20 meter. De in the box fotoshoot is leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Na afloop zoek ik de leukste foto’s uit die leuk bij elkaar passen en maak er een collage van.

Je kan van te voren aangeven van hoeveel vakjes je de collage graag wil hebben. Je hebt de keuze uit een collage met 9 vakjes of een collage met 13 vakjes.

Heb je zelf bepaalde ideeeen of een thema wat je leuk lijkt voor in de box, neem contact met mij op dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Er worden meestal veel meer foto’s gemaakt dan er vakjes zijn…Als er nog veel leuke bij zitten die ik niet meer kan plaatsen in de vakjes maak ik daar een speciale galerij voor aan zodat je die ook allemaal rustig nog kan bekijken en mocht je dit willen evt nog een extra collage kan laten maken of foto’s los kan bestellen (digitaal). Hier heb ik aparte prijzen / pakketprijzen voor. Kijk hiervoor bij Tarieven.

In the box fotoshoot voor gezin of familie

De mogelijkheden bij een in the box fotoshoot zijn werkelijk eindeloos. Kies voor een neutraal thema of één van de vele feestelijke thema’s zoals een verjaardagsthema, kerst of Valentijn. Bij de fotoshoot in the box is niet alleen met het thema is te variëren, ook kun je bijvoorbeeld spelen met het gevoel dat je wilt meegeven in de uiteindelijke collage. Wil je een stoere, lieve, ondeugende, grappige of hysterische indruk achter laten op de foto’s? Uiteraard kan ik je helpen bij het kiezen uit de vele mogelijkheden als je zelf nog geen duidelijke keus hebt kunnen maken.

In the box fotoshoot wordt gehouden in de studio

In Cothen is mijn gezellige fotostudio te vinden. De in the box fotoshoot wordt hier gehouden. Omdat niet iedere studio een in the box fotoshoot aanbied, zijn families en gezinnen uit de wijde omgeving van harte welkom bij Mirna fotografie.  Kom dus voor de allerleukste fotoshoot naar mijn fotostudio in Cothen

Een in the box fotoshoot, de ideale fotoshoot voor gezinnen of families

In the box fotoshoot is niet zomaar een fotoshoot. Het is echt een hele leuke familieaangelegenheid. De kinderen vinden het geweldig en het zorgt voor hilarische momenten als het hele gezin in een box van 1.20 meter zit, staat of hangt. Uiteraard moedig ik als fotograaf jullie aan om verschillende poses in te nemen, zodat de meest leuke foto’s ontstaan. Daarbij geef ik tips en voeg ik eventueel leuke accessoires toe. Kortom een hele leuke beleving voor jong en oud die je niet snel vergeet, zeker niet als de collage een mooie plek in jullie huis krijgt.

Een prachtige collage met negen of dertien vakjes

Het resultaat ofwel de collage van de in the box fotoshoot mag er wezen, jullie zullen er ongetwijfeld trots op zijn en er nog heel lang van kunnen genieten.