Fotoshoot acties

We’d love to hear from you! Please fill out the form below or send a note directly to azuratheme@email.com. We aim to answer all emails within our normal business hours of M-Fr, 9-4pm.
Honden Fotoshoot

Dieren fotografie

Wil jij een mooie portretfoto van jouw hond? (een ander huisdier in overleg evt. ook mogelijk) laten maken?  Plan dan een hondenfotoshoot bij Mirna Fotografie! 

De fotoshoot is relaxed, ongedwongen en speels

Tijdens de honden fotoshoot zal ik mijn uiterste best doen om jouw lievelingsdier zo goed mogelijk op de foto te zetten. Daarbij is het belangrijk dat de sfeer ongedwongen en vertrouwd is. Voor de nodige concentratie van je huisdier is het wellicht wel handig als je wat koekjes of speeltjes voor je dier meeneemt zodat we daarmee zijn of haar aandacht kunnen trekken.

Fotoshoots met dieren zijn onvoorspelbaar en superleuk

Juist omdat dieren geen benul hebben van fotografie en zeer onvoorspelbaar in gedrag zijn tijdens een fotoshoot, is het een super leuke uitdaging voor mij als fotograve. Maak je niet druk als jouw huisdier niet luistert of net iets anders doet dan jij gefotografeerd zou willen hebben. Laat me weten wat je wilt en ik ga ermee aan de slag. Dankzij mijn ervaring met dierfotografie krijg ik ook zonder medewerking van jouw lievelingsdier de leukste kiekjes vastgelegd op de gevoelige plaat.