Fotoshoot acties

We’d love to hear from you! Please fill out the form below or send a note directly to azuratheme@email.com. We aim to answer all emails within our normal business hours of M-Fr, 9-4pm.
Kinder fotoshoot

kinder fotoshoot buiten

Voor je het weet zijn ze groot. Kinderen groeien zo snel en hun uiterlijk veranderd mee. Vergeet daarom niet nu ze nog klein zijn zoveel mogelijk foto’s te maken. Voor nu is dat leuk maar voor later nog veel leuker! Kinderen zijn puur en een kinder fotoshoot is dan ook één van de leukste shoots die je kunt maken. Bijna ieder gezin en bijna iedere opa en oma heeft minimaal één foto aan de wand hangen van de kinderen of kleinkinderen. Wil jij ook leuke foto’s hebben van je kinderen zoals ze nu zijn? Boek dan een kinder fotoshoot bij Mirna Fotografie.

De mogelijkheden voor een kinder fotoshoot

Bij de kinder fotoshoot nemen we ruimschoots de tijd, we werken niet onder tijdsdruk. We kiezen een mooie locatie uit, waar de kinderen al spelenderwijs op de foto gezet kunnen worden.

Veel ervaring met kinderen

Als moeder weet ik dat het niet altijd makkelijk is om kinderen te fotograferen. Ze kunnen geen zin hebben, gaan huilen, uitdagen of juist overdreven lachen. Met mijn ervaring weet ik hoe ik hiermee moet omgaan. Ik zal met trucjes de kinderen laten ontspannen waardoor de kinder fotoshoot zo natuurlijk mogelijk afgenomen kan worden met een super leuk resultaat. Na afloop zoek ik de foto’s uit en bewerk ik ze vast in de basis. Vervolgens kunnen jullie ze zelf bekijken in een besloten online galerij. Daarbij is aan jullie de keus de leukste foto’s uit te zoeken en te bestellen. Deze zullen indien nodig nog verder bewerkt worden en vervolgens in hoge resolutie, zonder logo naar jullie verzonden worden.